Wednesday, January 26, 2011

Body Shop, Alamanda Putrajaya.

Salam !


Nak bagi hadiah kat tunang, awek tapi takde idea ? Haaa belilah produk Body Shop yerrr sebab perempuan memang suka sangatt Body Shop = ) Walaupun memang agak mahal, tapi memang berkualiti dan berbaloii tau !


Mencari barang hantaran untuk bakal wife Angah, produk Body Shop


Feeling Lucky?


Anyway, sila scroll untuk tengok gambar lagi. Sorri arr gambar selekah ah ! Hahaha...Wehh ain...ko tolong jangan pakai tudung instant bila keluar jalan jalan leh tak ? Macam makcik makcik aku tengok , kalau pergi pasar takpe !

pening nak pilih bro?
barangan seaweed Body Shop
perfume Body Shop
blusher Body Shop, compact powder 2 way cake Body Shop
berapa ratuss semua barangan ni ? hehehe...
ada laa dalam RM300 gitu...so gunalah ia sebaik baik mungkin ye!
ololoo mama mama !
nak pilih punya berkerut muka tu haha
oloo sebuk je !
tadaa ! Hantaran Body Shop siap di balut lagi...= ) Cantik kan

Nak pergi Body Shop , Alamanda Purajaya ?
Alamanda Shopping Centre
Lot G63, Jalan Alamanda
Precint 1, 62000, Putrajaya
Wilayah Persekutuan.
Tel: 016 223 6170
Fax: 03-8888 9028
Mon - Sun: 10am - 10pm
Click here to view the map
Ok, choww ! Esok esok shopping lagi okepp !
 

Designed by Alieff Artwork