Thursday, January 27, 2011

Baju Kurung Jahitan Sendiri, OMG !

Salam !


Maafkan aku kerana terasa kegedikkan yang teramat sangat sekarang ni sebab i am wayyy tooo excited about my first ever baju kurung hasil jahitan sendiri ni ! 

Mari belajar menjahit yall, you can feel the satisfaction bila you pakai baju yang you jahit sendiri = ) nyettt ! Usaha tak sia sia...pape hal pun, kemahiran masih lagi rendah, kena asah kemahiran secara bertalu talu !

hahahah macam retard ! teruja pakai baju yang dijahit sendiri hehe...



Feeling Lucky?

Scroll lagi untuk melihat aksi hot memakai Baju Kurung pertama hasil jahitan sendiri = )

sejak menganggur ni lepak dan jadi driver ibu ku dengan penuh gigih !
apakah !! mak aku tak layan lorr

ini dia, kalau malas pakai tudung kena gosok, pakai la yang kedut medut tuuu

ah ah aahhh aku nak menjahit lagi yaall !

bahagian kain...abaikan kasut yang aku beli kat Tampin, Melaka tu...hehehe

smile say cheeeseee !

ok kak suri...i want to make another baju kurung ! semangat ni

Walaupun baju ni coraknya memang tak berapa nak lawa, mak aku saja jer beli kain murah sebagai first attempt ni. Dah terror esok baru pakai kain yang lawa lawa... So, ape pendapat korang dengan baju aku ni? Ok takkk ! 

P/s : Nak belajar menjahit baju kurung macam aku ? Check Out entri Kelas Menjahit Kak Suri !!

 

Designed by Alieff Artwork