Wednesday, January 12, 2011

The Bachelorette, Jake & Vienna Berpisah.

Salam !

Lately rasa macam suka plak tengok aksi aksi best dalam Reality Show , The Bachelor & The Bachelorette. Korang tengok tak ? (aku tengok start dari top 6 jerr, ngioh ngioh ngiohhh) Feeling wooh, macam aku pulak nak cari future husband...rasa macam nak sign up jer.

ku sangka panas hingga ke petang, tapi hujan di tengah hari !

Top Bachelor and Bachelorette berpisah jua,
Jake & Vienna , mangsa rancangan realiti show. 

Jom tengok video hangat Jake & Vienna Cinta & Break Up

Aku ade video best pasal Jake & Vienna ni...video perbezaan masa hangat bercinta dan video masa benci dan gaduh live dalam TV Show...




Sebenarnye rancangan ni nama je Reality Show pasal cari future husband and wife, tapi rancangan ni tak menandakan yang diorang ni akan kekal bahagia sampai ke akhir hayat kan ? 

Tengok je la macam Jake & Vienna tu...masa dalam realiti show hangat giler bercinta...lepas tamat rancangan jer dua dua berubah hati. Wahh sungguh cepat = ( Nak tengok video diorang gaduh live dalam TV tak ?
Vienna & Jake masa bercinta dalam The Bachelorette


Vienna & Jake bergaduh masa interview The Bachelorette





Feeling Lucky?
 

Designed by Alieff Artwork