Thursday, December 16, 2010

Zizan Raja Lawak Balas Email Aku.

Salam !





Ok ni lawak giler ok ! Pagi pagi jer dah dapat email dari Zizan Raja Lawak !


Aku ni giler ke ape bagi email kat Zizan Raja Lawak ?


Ok jom gelak berguling guling ramai ramai ! Hahahahahahah. Aku pon tak tau mimpi ape aku bagi email kat mamat ni malam tadi kan ? Har har har...saje je nak try test and error...Rupanya pagi ni aku tengok dia dah reply...melompat la aku atas katil sambil joget macam Micheal Jackson kan ! Awww ! Aww...


Embarrassing giler rasenye sekarang ni ! Haar har harrr aku janji aku taknak buat lagi ! Tapi kan Zizan, hidung mu tetap menjadi Pojaan, hati den. !


 

Designed by Alieff Artwork