Sunday, December 12, 2010

Yogurt Cheese Cake, Secret Recipe.

Salam !



Yogurt Cheese, antara cake paling aku suka dari Secret Recipe. Seriously, i can eat the whole round cake tanpa jemu. Thanks to sista kerana belanja kek Yogurt Cheese yang sodap ni. Eyh, siapa yang tak minat makan cheese memang rugi...


Yogurt Cheese cake Secret Recipe

Scroll bawah ni untuk tengok kek yogurt aku jatuh tergolek dog =(


thank you !

nak nak nak cake !
Sekarang dah menganggur ni, keluar jalan jalan mesti nak paw brother sista ! Hehehe..


Ayaa ! Baru nak melantak, dah terbalik dog dah ?

ok, betulkan kedudukan cake balik. mumumu
Chow ! 



 

Designed by Alieff Artwork