Sunday, December 12, 2010

Tempat Letak Kereta Mindef.






Salam !






Kisah awek tolak kereta : Kalau dah parking tak cukup tempat...alamat camni lah jadiknye. Camne lah minah minah ni boleh gigih parking kereta kat tempat penuh macam ni ? Ohyaa...Kat tempat sesak ni lah sejarah kereta aku kena calar berlaku !



Hah, tolak jangan tak tolak !

Bersatu teguh, bercerai roboh ~!



P/s : Saya harap pihak Mindef cepat siapkan parking lot baru untuk staff dan penghuni Mindef. Kesian aku tengok semua kereta diletakkan macam dalam tin sardin kat sini. Huh !



 

Designed by Alieff Artwork