Tuesday, December 14, 2010

Guinea Pig Murah.

Salam !




Korang nak cari Guine Pig ? Tak tahu nak beli kat mana ? Aku sarankan korang beli Guinea Pig kat Mudah.com je. Kat situ banyak offer menarik untuk korang boleh sambar !

 
siapa minat Guinea Pig, angkat bontot !
Tempat nak beli guinea pig ? Kat mana ?

Guinea pig yang betul betul comel susah nak cari kat mana mana. Kat Mudah.my ni banyak tawaran menarik. Ade yang murah, ade yang mahal...korang pndai pandai la pilih =)

Cara beli Guinea Pig di Mudah.my
  • Go to >> Mudah.my
  • Type >> Guinea Pig
  • Pilih negeri >> Contoh, selangor.
  • Browse dan cari Guinea Pig yang sesuai dengan korang. 
  • Jangan lupa compare harga dan pastikan haiwan tu senang diambil dan dekat dengan rumah korang !
  • Ambil no telepon si penjual Guinea pig dan katakan anda berminat.
  • Tawar harga Guinea Pig seboleh mungkin !
  • Kalau confirm nak beli,  si penjual tu akan hantar Guinea pig sampai rumah korang atau korang kena pergi ambil sendiri.

Snapshot, cara membeli Guinea Pig di Mudah.my

Pilih negeri

 Compare harga Guinea Pig

Guinea pig biasa @ Abyssinian, makanan Guinea pig, sangkar Guinea pig semua ada

Contoh sangkar Guinea Pig di Mudah.my
 

Guinea Pig comel ! 

Mudah.com. Segalanya lebih mudah di sini !



 

Designed by Alieff Artwork