Tuesday, December 14, 2010

Taylor Swift Sebelum & Selepas (Gambar).

Salam !


Taylor Swift , dari kecik dah lawa ! Dah besar, lagi lah cun melecun...nak tengok gambar Taylor swift sebelum dan selepas jadi Pornstar? eh eh... Popstar ?




Taylor Swift Sebelum remaja
Lihat lah !




Taylor Swift dulu dan sekarang...


Check it out ! :  


Kalau korang nak tahu, aku memang Huge Fans of Taylor swift. Niat di hati dulu nak beli kereta Swift lepas tu tampal sticker taylor je belakang bontot swift tu. Tapi kereta swift tu mahal sangat...viva je yang mampu aku sambar. 
 

Heheh.


Oh anyway, aku nak wish Happy Belated birthday kat Taylor Swift yang baru je sambut Birthday yang ke 21 tahun . Long way to go bebeh. Keep it up making good songs = )
 
 
 
Chow !
 

Designed by Alieff Artwork