Tuesday, December 28, 2010

Sunway Nightpark Cuma RM1.00 !

Salam !


Sunway Nightpark, jom everybody !


Macam biasa, aku memang salah seorang peminat Youthsays. Youthsays dah banyak bagi promotion yang menarik dan menguntungkan banyak pihak. Kali ni Youthsays bagi ticket Sunway Nightpark pada harga serendah RM1 jer. Sah sah kitorang rebut !


Oh oh, anyway. Walaupun tiket masuk RM1, game kat dalam tu kene bayar gak tau. So pilih la nak main game mana satu hihi...


Dah lama tak pergi Sunway, so agak terkebil kebil gak la.

Scroll more, layan gambar = )


Sempena Merry Xmas ni, banyak lampu neon menyala nyala = )


Angah , please la buat gaya laen...adoii !


Angah, Emeir, Abah, Emak.


Nice lampu neon.


Penyambut tetamu perut boroi.


Check in, tak payah bayar. Dah bayar online = )


Harga games yang kena bayar kalau nak main. Tak main pun yang ni.


Dah dapat ticket !


Malas nak rotate = )


Merry Go Round


Wagon Wheel


Main tangkap itik dalam kolam


Tangkap itik, dapat dua bijik bear kecik. Tadaa


Makan Aiskrim plak sambil tengok tayangan haiwan ular, parrot, chipmunk.


Naik kapal selam 360 degree putar atas udara.Muntah atas muka orang lain.


Main Tomahawk pulak. Another 360 degree. Wallawehh = )


Dan balik...hihi happy dan pening lalat main game kat park tuh  !





Feeling Lucky?
 

Designed by Alieff Artwork