Thursday, December 23, 2010

10 Awesome Blogger You Must Know !

Salam !

Paling awesome sangat sampai kembang kuncup lubang hidung aku ni nak Introduce = )


Semenjak kebelakangan ni kekosongan dan kebohsanan berblogging terisi gak dengan kehadiran blogger blogger peramah dan awesome yang tak pernah aku kenali.

Diorang ni cam bagus jerk aku tengok...idea blogging datang mencurah curah. Serba sedikit aku dapat belajar dan meraih ilmu dari blog diorang yang macam best lagi peramah ni...siapa diorang ? 


10 Awesome Blogger You Must Know ! Are...

Anugerah Blogger Awesome telah jatuh kepada 10 Bloggers berikut ! Jeng jeng jeng...
  1. Hazwan
  2. YanaMIB
  3. Matahari
  4. HazzeyIshak
  5. Mr FH
  6. NoorAfzan
  7. Zaer
  8. Mommy Qastalani
  9. AsamHaram
  10. Tehr

Seriously, aku memang rasa korang awesome. Walaupun korang tak kenal aku, tapi aku cukup terhibur je bile korang datang lepak lepak blog aku ni. Rasa terharu tapi excited sampai buat lompat bintang lagi tau =) Thanks you guys. Blog korang memang best and please dont give up writing, aku sanggup baca tau =)



 

Designed by Alieff Artwork