Tuesday, December 07, 2010

Kuku Tercabut Berdarah.





Salam !



Anda berpengalaman tercabot atau terkopek kuku ? Pernah tak korang alami kuku berdarah macam ni ? Har har har memang scary the movie I tell you !



kuku terkopek dan berdarah
aper cerr ni neo ? what happen !

mungkinkah ?
oh tidakkk ! nak tahu tak camne bende ni jadik ? grrr...




Sakit dol ! Tragedi ni berlaku gara gara aku nak bukak pagar rumah aku. Sekali bukak pintu pagar, terseret sekali dengan ibu jari kaki. Tibe tibe jer...terus terkopek dan berdarah.

Entah lah dah nasib badan agaknya...tuhan nak bagi aku sakit kat ibu jari kaki ku... ! Aku sekarang dah hilang ability nak tengok darah. Padahal pendarahan kat ibu jari jer. Tu pun rasa cam nak pitam @..@


terkopek belah atas kanan ibu jari tu

tak sanggup nak pegang atau nak tengok

biarkan tak basuh...aku geli ar. biar la dia camtu !
my ibu jari kaki ! waaa. So, korang pernah rasa kuku tercabut tak ! stori sikit !



P/s : so sorry tak galak blogwalk, tak galak reply mesej. laptop rosak, desktop pon rosak. diambang kemusnahan je semua nya...= ( dugaan !




 

Designed by Alieff Artwork