Thursday, December 30, 2010

Kena Kejar Dengan Polis !

Salam !



Yosh, Ini cerita masa petang tadi masa nak menuju ke Jaya Jusco Maluri. Berdebar jantung aku kena kejar dengan polis !


 Ni la kesahnye...

Masa traffic light sebelum sampai Jaya Jusco, aku terdengar siren polis kuaaat hon kereta aku. Aku nampak polis tu cam cucuk cucuk kereta aku dari tepi. 

Ape kes ni aku tak buat salah ? Aku pun lajuuu je blah menjauhkan diri dari polis tu (aku tak tahu pon kalau polis hon aku wajib berhenti, hehe) So aku blah je la...ok aku tau aku silap dan bebal sikit part blah tu. Hahaha..

Sampai traffic light depan lagi satu, baru aku sedar sesuatu berlaku bila...seorang apek cina ketuk cermin kereta aku. Tok tok tok..."itu pintu keleta lu talak tutup lapat maaa"...


Hehehe... malu aaa : )


Feeling Lucky?
 

Designed by Alieff Artwork