Friday, December 17, 2010

Kain Lace Kenduri Kahwin.

Salam !



Ni pengembaraan kitorang mencari kain lace untuk di pakai sedondon masa kenduri kahwin abang aku tahun depan. Kenduri kahwin nya bulan enam nanti, so kain dah kena hantar pergi taylor ! Kat mana kitorang pergi ? Kalau dah nama duduk KL ni, of cos lah Jalan Tunku Abdul Rahman, Jackel.
Lokasi : Jackel & sekitar Jalan Tar
Misi utama : Nak kayakan pakcik Jackel
Misi sebenar : Nak beli kain lace cantik murah.

neo and sista

Layan gambar buat perangai masa beli kain.


 Sempat beli tudung @ segera instant RM10... = ) 
Kalau nak pergi pasar senang pakai Tudung Instant !


dia ni si gila jenama beg guess...ishhh !


Dah sampai Jackel, jerit :  "mak mak, pilih la yang ni !" (tapi tak dilayan...)

 

pilihan aku tak dapat sambutan, pilihan yang sarat ni gak yang korang nak.


aku pon merajuk dan main dekat cermin


sista


luv, motha


Thanks mak sebab belanja kami baju chantek chantek ! Luv <3

 

Designed by Alieff Artwork