Friday, December 10, 2010

Harga Promosi Handbag Guess.





Salam !





Hangat ! Handbag Guess tengah murah sekarang, rebut jangan tak rebut. Promosi handbag Guess dengan harga runtuh dekat Sogo sehingga 70% diskaun !! . Walla ~!


Sogo Sale : November 2010 until 2 Januari 2011

Berebut gila sakan, nyah !

Scroll more untuk tengok minah ni yang gila dengan handbeg Guess !





Aku sumpah tak gila dengan handbag guess ni... tapi kakak aku...haih ! macam sawan aku tgk..Tadi konon taknak shop apa apa, tapi bila dah tengok handbag Guess tengah murah, kakak aku sampai nak sambar dua buah beg ! Ayoo !


longgokan Handbag Guess murah di Sogo

meleleh air liur ?


she is crazy for the handbag...i cannot do anything to stop her anymore =(

sangat murah berbanding harga RM400 ke RM500 ke atas kan ?

cepat rebut, jangan terlambat !




 

Designed by Alieff Artwork