Monday, December 27, 2010

Giveaway Eqbalzack "Serba Satu"

Salam !


Entri ni bukan sekadar contest tapi entri dua dalam satu. Entri review blog dan contest yang dianjurkan oleh blogger terbaru yang iaitu, Eqbalzack. Tertarik dengan isi blog yang ringkas serta pengalaman beliau further study PHD, aku pun follow blog beliau tanpa segan silunya.



Hye Blogger Eqbalzack, Im neo !


Scroll more to know about Blogger Eqbalzack !
Blogger : Eqbalzack
Title blog : Ku rasakan something...
Details : 36 years old . male . PhD Student . UPM
One Person to tag : Hazwan

Kembar Ben Ashaari ? Satu perkara menarik tentang Eqbal, nampak gaya macam Ben Ashaari pulak. Aku bukanlah peminat Ben Ashaari, tapi pernah jugak masuk blog Ben nampak seiras pulak dengan Encik Eqbal ni. Mungkin diorang ni sama sama mempunyai badan yang agak berotot. (Bro Eqbal, jangan mara)

Anyway, aku pun tertarik dengan Giveaway dari Encik Eqbal ni. Kalau haritu MommyQastalani buat Giveaway Ikea aku tak masuk, kali ni rasa nak mencuba nasib untuk mendapat Giveaway Ikea dari Encik Eqbal pula. Ishh, sape yang tak suka dan taknak barang Ikea kan ?

Tarikh tutup memang menarik ! 1/1/11

So, korang ape lagi ? Pergi terjah blogger ni. Masuk jangan lupe bagi salam = )



Feeling Lucky?
 

Designed by Alieff Artwork