Sunday, December 26, 2010

What Berry Are You ?

Salam !


Cis cis, terpengaruh gak aku buat benda alah ni kan ? Aku tak paham laa adekah aku loser sangat sampai dua kali main benda alah ni aku dapat gelaran : You Are Ouch Berry ! Korang dah main game tak berfaedah ni ke belum ? Hahaha...What berry are you ?


Malang sungguh, berry aku jatuh terbelah dua = (

 


Anyway, kepada sesiapa yang suka main game sampai terbelahak mata tu, silalah main game ni sampai point korang tinggi. Sape yang bertuah dapat hadiah Blackberry tau ! Wallawehhh !



Feeling Lucky?
 

Designed by Alieff Artwork