Thursday, December 16, 2010

Dalam Coke KFC Ade Lalat !

Salam !



Best tak kalau dapat layanan macam ni kat KFC ? Camne boleh ade lalat dalam air coke aku ni ? Aku pun tak perasan bila dia cuba masuk dan berenang kuak lentang dalam tuh...cis ! Naseb baek aku tak sedut !


Lokasi : KFC kat sebelah Sogo, Jalan Tar.
Waktu : Working Hour

Lalat berenang dalam coke aku !

Ini la pengalaman aku yang paling teruk sekali pasal KFC...kenapa ? Sebab,...sebab....


Demi mu...ku renang air coke jua...


zoom in !!


KFC sungguh mengecewakan !



Mula mula orang KFC tu bagi aku French Fries sejuk. Aku bangun dan suruh dia bagi aku French Fries yang panas. Later on, dia datang kat aku bagi French Fries lagi satu...Damn, sejuk jugak ! Wattehel laa.

Bak duit aku balik la camni wooii


Ganti rugi la weyy = (


Tak pernah makan KFC dapat pengalaman buruk macam ni...cis cis !
 

Designed by Alieff Artwork