Wednesday, December 15, 2010

Aksesori Kuku @ Nail Accessories !

Salam !





Wah sekarang ni bukan main lagi awek awek cun pergi pedicure manicure ye ! Makin cantik kuku yang ditambah dengan aksesori blink blink tu.


Aku minat tengok je...takut susah nak cebok berak =p

 Nak tahu tak macamana aksesori kuku dibuat ? Tahu tak berapa harga Nail Art untuk satu kuku ? Check it out yall.



Korang pernah teringin tak nak tambah aksesori kat kuku korang ? Huik huik...buang tebiat kot.  Tapi memang berseni , aku suka perhati tapi sebagai orang Islam, kita tak bolehlah nak melaram macam ni. Korang pun faham kan.


Dari pembacaan aku, Nail art mengambil masa lebih kurang 10 minit untuk satu kuku siap dicat. Harga untuk nail art pula sekitar RM5 hingga mencecah RM10 untuk satu kuku. Bayangkan kalau 10 kuku ? Dah RM100!



Gambar aksesori kuku @ nail accessory

macam kek hari jadi...

comel ek

siap boleh gantung gantung lagi...

cool tak?

yang ni smart dowh

ni dah macam jelly beans

corset pulak !

how about hello kitty

maharaja china

diamond di setiap kuku



Cara Aksesori kuku dibuat ! Menarik ni !

Cantik...aku menghargai seni je ok.



Jalan jalan website, terjumpa beberapa blogger Chinese yang pakai Nail Art ni. Wooh, cool huh ? JamieLiew, & Kimberlycun !




 

Designed by Alieff Artwork