Tuesday, November 23, 2010

Ter - Nampak Dan Tengok Kemaluan Si Dia !

Auuu ! Rasa malu nak cerita pasal ini, tapi harus cerita jugaklah ! Jeng Jeng Jeng...kemaluan siapa pulak dah yang aku tertengok secara free show ni ?



Aku ternampak kemaluan si dia ! Sorry beb, gua memang tak tertahan tengok kemaluan mu yang menonjol sangat sangat tadi. Gua rasa nak guling guling sebab lawak giler, dan...semestinya ia amat membuat aku geram...

Aper cerr ni neo ? Cer nye...

Ade la seorang mamat ni kan, sedap sedap je beliau wish buffday aku harini...ciss ! Pantang la nenek moyang aku wish buffday aku tak kena tempat kan. Rasenye tahun tahun lepas pun macam tu gak...mesti dia nak wish antara 22 November ke 25 November...Ayoo, gatal !

Hey mister yang berkemaluan...I just want to tell you...

My birthdays is on 29 November laaa ! How many time should i tell you...Geramnye aku...ade pulak dengan penuh kompidennye beliau wish aku dengan mata bersinar sinar tadi ? Wahai Xman, sila sedar dari mimpi...silalah tutup kemaluan anda dengan guinea pig anda tu ; ) 

Kemaluan, hak milik setiap insan !
 

Designed by Alieff Artwork