Tuesday, November 23, 2010

Tak Suka Makan Kacang Sebab ?

Hallo ! Korang tau tak aku benci betul makan kacang. Aku pun tak paham kenapa korang suke sangat makan kacang. Ape yang best nye makan kacang tu ? Cube korang bagitau aku sikit...

tak kesah kalau makan Chocolate Kiss ker per ker, i hate peanuts ; (

lepas sedut segala coklat, aku pun meludahkan kacang ke kacang tersebut !

Entah la. Setiap kali aku makan kacang, tekak aku rasa tak sedap. Kepala aku mula lah pening pening lalat. Kalau orang sebelah aku makan kacang, hidung aku automatic di dis-fuction-kan buat seketika...Aku takleh blah la dengan bijirin yang bernama kacang ni.

Produk kacang semuanya aku tak suke, contohnya macam rojak berkacang, air soya, kueh kacang, roti kacang merah, coklat hazelnut, kek ber kacang, biskut chipsmore yang ada kacang, kacang nganyin, dan macam macam lah. 

Kadang kadang aku jeles tengok korang krup krap krup krap makan kacang !

So, walaupun aku tak suke dengan kacang. Kadang kadang aku nak jugak makan kacang sebab nampak cam sedap giler. Antara makanan kacang yang aku boleh blah...snek kacang tumbuk dan bubur kacang masakan mak aku. Hehe...

Chow !
 

Designed by Alieff Artwork