Friday, February 11, 2011

Jaya Jusco Cheras Selatan.

Rebut ! belasah ! bergelut ! fight to the end !! Waaaa....Ape dah jadik ni ! Macam macam hal sekarang ni...semua orang bergelut semalam, semua orang jadi gilak semalam ! Kenapa ? Apa dah jadik ? Hehehe...sebenarnya diorang ni semua jadi gila sebab semalam ada J'CARD DAY for all JJ Members ! Meriah memang meriah weh !

Semalam, seawal pukul 10.00 pagi begitu ramai orang yang menuju ke Jaya Jusco Cheras Selatan. Sesak dan bergelut ke sana dengan kereta masing masing hingga keadaan lalu lintas menjadi sesak dan begitu parah kerana ramai yang parking di line putih tepi jalan. Pihak polis pon berkeliaran bagi surat saman...hihii...Parking JJ penuh weh FULL.

JCARD DAY : JAYA JUSCO CHERAS SELATAN, BALAKONG
mari dekat mari rapat ! rebut ! belasah ! bergelut ! fight to the end !!

semua parking tepi jalan dapat surat saman free dari abang polis kacak.

kami park kat kedai perabot..jalan kaki menapak ke JJ Cheras Selatan

neo bersama mak, bro and sista !

muka sista aku yang bangga masuk blog aku...haha

orang lain semua gilakk membeli...manala diorang ni dapat duet bebanyak ni?





depavali !!! ye yeyeyeye selamat hari depavali semua !

membeli belah bersama keluarga lalalala...

haa amik ko...70% 50% discount disscount !!!


muke muka cashier yang cam nak nangis ramai custtomer...

aku tak tahu ape yang buat abang aku pun duduk tengok kat situ..apebenda tah tu

hah bayar bayar !! mana JCARD ! kalau tak tak dapat discount !

 waahhh roti pizza pun ade discount laaa !! laboheme best !!
Tempat korang bila plak JCARD DAY ? Hihi...mana tau aku terjah kat sane plak !



COOL Promotion Untuk Bulan Ni ! Check It Out Guys ! 
 

Designed by Alieff Artwork