Monday, November 22, 2010

Prom Nite Malam Pesta Neon !

Salam Prom Nite !

Kah kah kah ekceli ini bukan lah real Prom Nite. Sebenarnye cuma sebuah Majlis Perpisahan jer. Kenapa panggil Prom Nite plak ? Sebab gedik aku tak pernah merasa promp nite kejadah tu kan ! Kebaratan sungguh begitu...

Dengan tak bermake-up warna warni di malam itu, aku ditemani adik lelaki aku yang chomel tu ; ) thanks sebab teman gua yer hik hik ! 

Majlis "Prom Nite" kununnye bertemakan Glamorous gitu. Tapi tak glamour pun lah, hehehe macam kenduri kahwen je aku tengok. Ape ape hal pun, tahniah kepada semua yang terlibat menjayakan Majlis Perpisahan ni ; ) Bravo ! So jom layan gambar  !

 neon and her lil bro...

 neon dengan reiko.. masih ingat itu Contest Pizza Hut, Kami menang RM2000 dari Nuffnang ;)
tahniah cik reiko memenangi Queen Of Malam Perpisahan Terasing hik hik ;) gambar King aku takde la plak ? 

....Dan banyak lagi gambar gambar hot dan aksi panas awek awek cun dan jejaka jejaka mantap sebagai memori Prom Nite Malam Pesta Neon. So scrol down for more ; )


 neon dengan daya...mumumuu !

neon dengan memey suhaiza paling hot nih !

neon dengan alia firda, gadis genit hot jugak ;) gambar bontot kami pon photographer nak amik tau !
 neon dan rakan rakan menjamu selera...ceh ! pakcik catering depan aku rupenye hidangan ni...sungguh tak sangka !

friends, here i say tata !

 kalau ade umur yang panjang boleh kita berjumpa lagi

majlis perpisahan yang terasing ;) 

gonna misss you all, kawen jangan luper ajak !

 you the rock star ;)

lepas tu semua pun nangis nangis minta maaf ampun pebagai, sob sob sob.. T_____T
 

Designed by Alieff Artwork