Saturday, November 27, 2010

Kelas Belajar Menjahit : Taman Cheras Jaya, Balakong.


Oh yeah !


Berjaya akhirnya mendaftarkan diri di kelas menjahit !


Hehehe, walaupun sewing class belum start lagi.. Ini dia aku nak update...aku berjaya jumpa tempat belajar menjahit ! Cool gila, murah gila, dan pengajar nye sangat baik hati dan ikhlas nak mengajar gitu ! Hati ku girang sekali...


so, inilah gambar tempatnya...akan ku tuntut ilmu menjahit dari Kak Suri ni..hehehe
ikuti sambungan cerita pasal Suri Taylor... ; )



nak belajar menjahit baju kurung sendiri ; )

semoga tujuan aku belajar menjahit ni akan diberkati Allah...


Ini dia details kalau korang nak tahu tentang tempat belajar menjahit ni...Kalau ada sesiapa yang berminat, boleh tanya lebih lanjut kat aku punya email neorul87@live.com or tinggalkan jejak kat chatbox jer hihi ; )

  • Tempat : Taman Taming Jaya, Cheras, Balakong
  • Nama Kedai Jahit : Suri Taylor (Kak Suri)
  • Harga Belajar Menjahit :  
  • Bawah umur 18 tahun, free of charge !
  • Kalau atas 18 tahun, kena bayar RM150 sahaja ! 
  • Harga bergantung pada jenis baju yang korang nak jahit. Amat berpatutan !
  • Waktu Belajar Menjahit : 
  • Hanya Sabtu & Ahad
  • 9 pagi - 10 malam
  • Syarat Belajar Menjahit : Belajar sampai pandai.
 

Designed by Alieff Artwork