Sunday, November 07, 2010

Kek Coklat Paling Tak Senonoh Di Dunia : Happy Birthday Babi Isap Sami ?

Kek coklat paling tak senonoh di dunia ! Happy Birthday Babi Isap Sami ?

Gahaha ! Sumpah terkujat aku...mula mula aku tengok, "eh macam sedap je kek ni...nak sikit boleh?"...lepastu aku dok belek ayat kat atas kek ni kan...kan...macam haram ! Hahahaha...goodjob john, goodjob. Tak pernah aku tgk ade orang order kek camni. And so they call it, rare !

So anyway, walaopun kek ni sangat dasyat...yang penting diorang memang have fun dengan cake ni. Hahaha...aku rase diorang ni memang sempoi sesempoi encik Sami yang mendapat kek ni..."happy birthday, encik Sami" !
 

Designed by Alieff Artwork