Wednesday, November 03, 2010

Jacket Hitam Cantik Taylor Swift !

Yo bebeh ! Dah lamee woo aku nak jacket kaler itam ni...tapi setiap kali aku g shopping...mesti aku dok sebuk sebuk nak try jacket itam. lepas try ingatkan puas hati, tapi bila try tengok depan cermin je, aku tergelak terbahak bahak ! Tak seswaiii woooooooooooo ! Cuba tengok Taylor Swift ni, sweet je dia pakai jacket itam. Smart tu beb !

yang penting jacket ni kene fit kat badan sendiri...jangan longgar longgar tak smart nanti

tak nampak ganas pun dia pakai jacket ni...nampak sweet jer !
waa ! bila nak dapat jacket hitam ni !!! arrghhh !




 

Designed by Alieff Artwork