Monday, November 29, 2010

Happy Birthday Yang Ke 23, Silampuneon !






Salam ceria !




Selamat hari jadi, neo. Selamat melangkah pergi dari alam remaja ke alam dewasa pulak. Hehe...Sekarang ni aku tak menggelar diri sebagai remaja lagi. Ecewahh...dulu nak sangat jadi remaja. Sekarang nak sangat jadi dewasa ? Apakah ! ....


Pencapaian dan penganugerahan aku sepanjang 23 tahun hidup di muka bumi Allah the greatest : 
  • Alhamdulillah masih bernafas, thank you Allah.
  • Dianugerahkan ibu bapa yang sangat prihatin, penyayang, dan baik hati walaupun kuat membebel.
  • Dianugerahkan adik beradik yang kelakar dan macam macam hal.
  • Berstatus menganggur buat masa sekarang dan takde duit nak shopping dan melepak.
  • Menunggu panggilan untuk mendaftarkan diri sebagai cikgu sekolah rendah.
  • Sedang mempelajari ilmu kemahiran menjahit baju kurung, masuk sewing class...cewah !
  • Single dan ceria dalam duka, cewah haruskah mention perkara ini ?


23 tahun tu satu tempoh yang lama tu beb. Terima kasih la kat Allah sebab bagi aku hidup lagi kat Bumi bertuah ni walaupun banyak cabaran dan dugaan. Ohya, terima kasih kepada yang wish aku kat Facebook, dan SMS. Thanx for the wishes guys = ) Tapi kan...Xman sorang je selalu lupa tarikh aku. So sad !


Anyway ! Sape yang lahir same tarikh dengan aku angkat ketiak ! Hehehe...Aku dah jumpe geng geng same tarikh lahir dengan dah...kat sini : Senarai orang bertuah lahir 29 November   Hehehe...Aku saggitarius beb = )

Semangat untuk bintang Saggitarius untuk sentiasa terang  : 
  • Periang, suka humor dan mudah memaafkan kesalahan orang lain. 
  • Ikhlas dan rela menolong orang serta jujur dan bertanggung jawab.
  • Seseorang yang hangat, penuh kasih sayang, menyenangkan, dan suka berteman.
  • Lemah lembut, penuh tanggung jawab, pandai mengurus rumah tangga dan dapat dipercayai
  • Murah hati, suka menolong, sabar, pantang menyerah, dan penuh percaya diri. 
  • Mereka menyukai perubahan dan sukakan kebebasan
  • Mudah memaafkan dan melupakan
  • Memiliki tanggung jawab yang besar dan berjiwa besar.  
  • Pantang menyerah dan suka tentangan 
  • Percintaan : Setia, penuh perhatian, dan tidak ego.
  • Serasi :  Leo, Libra, Aries, dan Aquarius. 
  • Tak serasi :  Pisces dan Scorpio.




 

Designed by Alieff Artwork