Wednesday, November 24, 2010

Gambar Rakan Blogger Kahwin : Tahniah NorJannah & Akram !



Alooha ! 

Tahniah sekali lagi kepada Hana dan Akram hihihi...Ini adalah majlis kahwin rakan blogger yang pertama yang aku attend. 

Memang best la, kenduri diorang buat dekat Restoran Rumah Thai , Taman Melati. Sejuk je kat dalam restoran tu...hiasan pun cantik. Memang best la kalau buat event kat situ ; )

Anyway...

Mana blog Hana ? Err...dulu dulu beliau rajin blog..tapi sekrang dah slow down plak. Takpela, yang penting ingat gak die kat aku kan. dah 5 tahun da rasenye sejak berkenalan dalam dunia maya ;p

Cak ! 
Aku dengan Hana...baby yang Hana pegang tu anak rakan blogger yang datang = )
gambar pengantin ;)



Alhamdulillah, majlis kenduri kahwin berjalan dengan lancar.
Tahniah Hana & Akram = )
Jumpa lagi lain kali yer hana muaahh lap you ;)
 

Designed by Alieff Artwork