Tuesday, November 30, 2010

Facebook Tengah Gila Meroyan !



Yuuuhuuu...



Ini dia bila facebook jadi gila meroyan !


Masalah ni pernah jadik kat korang tak ? Tibe tibe masa bukak facebook tadi notification keluar sampai beribu ribu lemon gitu...23,401 ribu notification !? Gila kentang kot...hahahaha !

Sebenarnye lately, aku dah malas nak update status kat facebook tu. Entah apa problemnye aku pun tak tahu...macam macam benda dah tak leh nak buat....

Video facebook pun tak boleh nak play. Macam-macam jenis flash palyer aku guna atpi still tak boleh play video kat facebook jugak.

Game facebook tak boleh nak main. Dulu aku gila main game Frontier Ville tu. Tapi sekarang, bila nak bukak je jadi hang. Kalau loading mesti tak habis.

Penyudahnye, sekarang ni...aku langsung tak layan benda benda mengarut kat facebook tu ! Bravo neoo...tak macam korang. Mesti korang 24 jam tercongok depan Facebook kan ? Kan ? = )



 

Designed by Alieff Artwork