Thursday, November 25, 2010

Austin Chase Wangsa Walk.




Ini dia Austin Chase di Wangsa Walk ! korang pernah pergi sini tak ? Haritu aku lepak minum minum kat sini. Huhu...best gak tempat dia.

Tempat ni gak ade sediakan permainan cambest macam sahiba, saidina, monopoly, novel and magazine lagi untuk customer.Cool seh! So korang leh lepak lepak kat situ maen game cam duduk kat rumah laa hihi...

Austin Chase ni standard macam Starbucks laa
credit : http://mypinkdiary79.blogspot.com

 urrmm nampak cam sedap kan ? hihihi..buih buih cinta
 strawberry banana blended...memang beshhhh ; )
dengar cite cake kat Austin Chase memang sodap ! next time leh try hihihi = )
 

Designed by Alieff Artwork