Saturday, November 06, 2010

Amoi Body Cantik Putih Gebu Tapi Mulut Tak Cantik Apamacam !

First thing first, kalau muka cantik..biarlah perangai pun cantik kan ? Barulah padan. Kali ini cerita pasal bahana facebook lagi ! Dah tau facebook ni worldwide connected, tak payah la nak ungkit pasal kaum kaum dalam facebook ok...nak ungkit pun dalam hati je ok. 

 zoom sendiri kalau nak baca.

Tak senonoh punye amoi. Nasib baik gua kasik conteng lu punye muka...Ni mesti budak budak baru nak up ni. Teruja sangat dengan facebook, semua benda nak cakap dalam tu kan. Take this as a lesson, dear amoi...!
And kepada you all semua, jadikan benda ni sebagai pengajaran. Jadikan sempadan. Do not make any racists statement in facebook okay !
 

Designed by Alieff Artwork