Thursday, December 30, 2010

Wall Climbing at Mad Monkeys Climbing Gym Siri 1

Update pantassss, panasss ! Uh ahh uaahhh, aku bersemangat nak cerita ni. Tapi aku cerita sikit dulu la sebab bukti takde lagi kan.. Hehehe. Aku pergi wall climbing tadi weh. Percaya tak percaya laaa ! Hahaha wehh seronok gila seh. Sumpah aku tak puas nak ber-wall climbing lagii....

Nak dijadikan cerita, esok petang aku ade exam final sebenarnye. Aku kompom kalau aku duduk rumah, aku takkan stadi punye...so aku pun pergi la wall climbing dengan gugurls aku kan ! Gila berbaloi laaa gua cakap sama lu...gua happy bangat !

Kat mana aku pergi climbing ? Nak tau harganya berapa ? Nak tahu, nak tahu kerrr ? Hihii...

Sini laaa ! Iniii diaaa map yang aku cilok dari blog orang laen...mintak izin atuk nenek yer... ; )


Untuk maklumat lebih lanjut...you guys wait till the next post yahh ! Nanti akan ku tayang gambar gambar awek awek cun gugurls yang pergi wall climbing tuhh ! Grrr...aku sekarang dah jadi ahli mad monkeyssss ! So nextime mahu pergi lagiiiiiiiiiiii ; )

mood : lenguh badan, tangan merah merah...takmau diganggu dengan benda benda remeh temeh ni. semak kepala. take it simple, dont make trouble.


 

Designed by Alieff Artwork