Saturday, October 30, 2010

Pusat Perkhidmatan Pendidikan Khas (3PK), Putrajaya.

Haloo kawan kawan !


Malam ni cam malas nak stadi laa esok ade projek besar plakkk ! Okepp, ni nak tayang gambar gambar panasss awek awek panas masa pergi lawatan sambil gedik belajar di Pusat Perkhidmatan Pendidikan Khas (3PK) kat Putrajaya.


Buat pengetahuan korang, aku memang benccccccccciiiiiii Putrajaya.


Hahahaha...sebab aku tak reti jalan jalan kat sana. Nak mengejar kereta orang yang kitorang follow pun susah, nak sampai sana nak mencari banggunan pun susah, nak parking lagi la susahhh. Tapi itulah cabaran namanya kan...huhu, tabah je la...

aper cer ...tengok gambar plakk encik Habib kasik penerangan..

barang barang terapi untuk kanak kanak berkeperluan khas ...

amik gambau dulu...

wooo kat dalam bilik pertuturan wooo best best

permainan masak masak untuk kanak berkeperluan khas

dalam bilik cermin besar...untuk sesi terapi pertuturan gak...

bilik terapi bermain...paling best sebab bila pijak lantai je berbunyi macam macam bunyi...


semua tempat berbunyi woooo ooh ini dia kanak kanak riang...

tangkap gambar seniri kan senang, tak nyusahkan orang len hahahaa...

bilik terapi fisiologi...untuk kanak kanak berkeperluan khas  yang ade masalah fizikal...

alat terapi untuk kanak kanak cerebral palsy yang ade masalah fizikal...dan jumper apebenda tah namanye tuu

cikgu cikgi yang mantap dan cun bersuka ria...

dalam bilik gelap snoozeland...bilik gelap yang ade banyak lampu warna warna khas untuk terapi emosi..

boleh main mian dengan lampu lampi dan permainan yang pelik pelik..

bilik kedap bunyi - audio untuk mengesan kanak kanak tu ada masalah pendengaran ke tak...wuu best best

wuuuuu apekah...

wuuuu apekah lagi...

eh ni aku amik masa kat dalam bilik snoozeland tadi...

abu dengan neon...apekahhh

cikgu cikgi yang cun dan fabulouss lagi...macam kanak kanak ribena jer..

aku diri ku ...

nak lagi tu...dah dah g balik...

budak paling comel yang aku paling sayangg beliau ni banyak berjasa ; )

Ok, kesimpulannye untuk hari lawatan aritu...hurmmm hati agak panas je...serabut kepala otak dengan jalan ke putrajaya, serabot kepala otak bila balik sesat pulak, serabot kepala otak dengan jam sepanjang jalan duta masa nak balik, serabot ade hal kecik eksiden plak, serabot sebab gastrik pulak pulak pulak...dah macam macam pulak ! chowww ; )




 

Designed by Alieff Artwork