Thursday, October 14, 2010

Muslimah & Maxi Dress.

Lihatlah bagaimana muslimah muslimah serata dunia yang menggayakan maxi dress dan juga jacket. Tak pelik bagi seseorang yang rendah untuk pakai maxi, tapi padankanlah dengan memakai kasut wedges kalau korang tak berani nak pakai heels runcing. Dan sangat cool sebenarnya bagi seorang muslimah yang memakai jacket! Mereka ni sangat cool laaa, sempoi je ! 

Cekidout link neo si lampu neon pakai jacket dan maxi dress :  

Great inspirations for muslimah out there ! 
Gambar : Muslimah pakai maxi dress dan jacket denim dan tudung bawal je!

Gambar : Muslimah pakai leather jacket brown color dan pashmina!

Gambar : Muslimah pakai jacket denim, black shades, dan dress denim !

Gambar : Muslimah pakai blazer dan dress !

Gambar : Muslimah pakai full set of denim jacket and skirt and syria!

Gambar : Muslimah yang cool dengan jacket dan maxi dress !

So sorry, aku tak dapat nak creditkan gambar ke tuan punya gambar...sebab aku lupa nak ambil link dia...Tapi kalau korang nak cari blog diorang, korang boleh pergi selongkar kat bloglist aku : http://neonhotlink.blogspot.com/. Mereka ini sangat cool, saya suka !




 

Designed by Alieff Artwork