Tuesday, September 21, 2010

Gambar Awek Cuba Bunuh Diri Dalam Bas : Awek Kelar Tangan Sendiri !

Kenapa la awek ni bunuh diri dalam bas ?...

Ni gambar - gambar yang diambil dekat sebuah blog ni. Gambar je, tapi penerangan takde plak. Tapi dapat kenal background nampak macam errkkk China kan ? Ish ish ganas betul tindakan awek ni...sanggup bunuh diri, tak sempat menyempat dalam bas plak tu...menakutkan passenger yang lain jer ! Nasib baik sempat diselamatkan dan dibawa ke hospital !





 

Designed by Alieff Artwork