Wednesday, September 15, 2010

Gambar Altantuya Yang Diedit (Kelakar) : Jenayah Mengedit Gambar Orang Yang Menimbulkan Fitnah !

Ok firstly, aku tergelak juga bila aku tengok gambar yang telah diedit secara kejam kat bawah ni...Aku tak masuk campur urusan orang-orang dalam gambar ni sebab bukan senang nak tuding jari sape salah dan tak salah. Yang penting kita jangan fitnah orang, sebab Pencipta kita adalah Maha Mengetahui antara benar dan batil. So janganlah kita nak buat buat fitnah kat orang...edit gambar bukan-bukan. Tapi seriously, gambar2 ni memang lawak ok.

Cilok dari sini : Gambar hantu kelakar.

Gambar kontroversi...kena edit gak ke? Bahu najib senget je tuh??  Dari sini la plak : Najib dinner

Cilok gambo kat sini : Lawak do..



Gambar dari blog ni : Hantu lagi ?



Mak aiih kat tengah tengah pon ade ? Blog ni punya gambau : Tuan punya gambau...



Dont let justice haunts you : Woo takutnye gambau ni ! Tekan sini : Here..


Nampak sangat fake ok! Dicuri dari sini : Jom dinner bersama...dot dot dot
 


Sape laa punye kerja ni...aduii kenapa tangan najib centu pulak ? Dicilok dari : Sini


Konspirasi konspirasi, hello saya tak mahu komen apa-apa. Gambar-gambar kat atas tu tak betul pun sebenarnya. Nampak sgt orang yang buat ni memang Kaki Photoshop. Hehehe...Takde kerja la tu...

 

Designed by Alieff Artwork