Wednesday, September 29, 2010

Ice Skating Di Sunway Pyramid !

Alkisah ade orang tu kan tak pernah main ice skate...hahaha. Bila main skating luncur luncur atas ais tu...sampai buat kuak lentang lagi tengah tengah public. Dah gaya macam ayam tempang plak tu. Terkangkang kengkang cuba untuk berlagak mahir main ice skate. ! Macam taik aku cakap, macam taiiiik !

Pergh, refleksi main ice skate yang amat teruk ! Hahaha...Ini cerita aritu punya raya aku , sis, and liltle bro pergi main ice skate di Sunway Pyramid ;) Time tu Youthsays tengah bagi harga offer, so kitorang gi main ice skate dengan harga paling murah di dunia, RM6 je sorang !




neo sepak orang dengan kasut skate?? oh no




Main ice icy yeahh ! Oopps, aritu kan..ade nampak mamat hensem ni kan kan dia main ice skate kan...sangat mengancam kan...arghh ! Siap pusing pusing lagi...alahai, kalau dah ade skill tu ape lah salahnye toreh ice tu bentuk love untuk aku ni? 

P/s : neo menci budak budak kecik yang gelakkan dia masa dia jatuh tersembam kat padang ice tuh...jaat laa diorang ni. neo rasa nak makan budak kecik !



 

Designed by Alieff Artwork