Saturday, August 28, 2010

Video Orang Yang Benci Islam, Orang Yang Benci Allah S.W.T, Orang Yang Benci Nabi Muhammad S.A.W ! Orang Islam Perlu Teguhkan Iman !

Video orang yang benci Islam, orang yang benci Allah s.w.t, dan orang yang benci Nabi Muhammad s.a.w ! Orang-orang ni mengutuk umat Islam dan agama Islam...

 Terbaru!! Florida Church nak anjurkan pesta bakar al-quran sempena 11 September???
Gambar orang bakar Al-quran di India !!

Video 1 : Jesus ke Allah ?

Brother ni benci islam sangat-sangat, dia suruh semua orang Islam convert jadi Christian..dia cakap orang islam ni orang jahat. sesiapa yang menganut agama islam, diorang ni memuja setan..Dia ni gak banding kan kehebatan bible dengan kehebatan al-quran...dia percaya yang Jesus tu sangat cool...selebihnya tu aku tak paham ape la dia merepek pasal logik logik tuh...tapi tak leh blah la kau ni bongok...!

Video 2 : Orang Islam Nak Jajah Amerika !

Mamat ni pulak rasa tergugat giler bila dapat tau masjid akan dibina di Amerika. Dia kata buat ape bagi orang islam buat masjid kat sini?? sedangkan diorang yang musnahkan world trade centre dulu  sampai membunuh dekat 3 ribu orang ? Kenapa nak bagi orang Islam conquer amerika ??  Lepas tu dia quotes plak ape yang ade dalam quran...! Dia cakap orang islam ni berpura-pura baik, tapi sebenarnye jahat...dia suruh orang Amerika ni berhati-hati dengan Islam yang cuba mendominasi dunia...


-Sumber-



Bak kata mak aku, jangan bagi muka dekat orang putih. Jangan nak baik-baik dengan orang putih ni..sebab diorang ni jahat...memang diorang ni jahat pun...sedih gak la bile tengok video ni...apesal diorang tuduh orang Islam ni jahat ? Macamana ni ? Macamana nak harumkan balik nama Islam di mata dunia?

Salah satu gambar yang mengatakan bahawa Masjid Nabawi dan Masjidilharam bercahaya dari banggunan-banggunan yang lain...dilihat dari satelit..

Kalau gambar ni betul...memang wow laaa ;)

Surah Al Hajj Ayat 18 (Maksud) - Sumber-

"Tidakkah engkau mengetahui bahawa segala yang ada di langit dan di bumi tunduk sujud kepada Allah dan (di antaranya termasuklah) matahari dan bulan, dan bintang-bintang, dan gunung-ganang, dan pokok-pokok kayu, dan binatang-binatang, serta sebahagian besar dari manusia? Dan banyak pula (di antara manusia) yang berhak ditimpa azab (disebabkan kekufurannya dan maksiatnya); dan (ingatlah) sesiapa yang dihinakan oleh Allah maka ia tidak akan beroleh sesiapapun yang dapat memuliakannya. Sesungguhnya Allah tetap melakukan apa yang dirancangkanNya."

 

Designed by Alieff Artwork