Sunday, August 29, 2010

Video Orang Bunuh Diri Terjun Banggunan World Trade Center 11 September 2001 : Tiada Peluang Untuk Hidup !

Tetiba-tiba rasa nak follow up pulak cerita yang dah lama ni kan...tapi apa salahnya kita renung-renungkan...berwaspada selalu...bersyukur dan insafi diri. Dah cukup baik kita duduk kat Negara Malaysia yang aman makmur ni. jangan la buat benda-benda yang boleh mengundang bahaya kepada rakyat sendiri...

Bomba selamatkan orang dalam World Trade Center... ! Aksi mendebarkan !! Pengalaman bomba dalam banggunan runtuh !





Video mangsa World Trade Center 11 September 2001, terjun banggunan masa banggunan runtuh... ;(

Pengalaman mamat ni tengok mangsa World Trade Center terjun dari banggunan sebab takde jalan nak selamatkan diri lagi !! Pengalaman yang mengerikan !!


Apa kata Bush pasal kejadian ni?? Bush dikatakan ada advance knowledge pasal kejadian 11 September 2001, yeke? No komen...Bush...Bush...kantoi ke...camne nak jawap...nampak macam dah tahu lebih awal je pasal serangan tuh...taklah nak watpe la kan..

Bush terperangkap dalam soalan pasal 11 September 2001...

Bush cerita benda lain pulak kat budak-budak masa budak tu tanya pasal 11 September 2001...kantoi reka cerita la Bush...
Kantoi dah bush...nampak sangat laa muka ko hiding something...


 

Designed by Alieff Artwork