Wednesday, August 18, 2010

Tindakan Tegas Diambil Ke Atas Individu Yang Menimbulkan Isu Sensitiviti Perkauman : Akta Keselamatan Dalam Negeri (ISA)

 Hah, tangkap diaaaa !

Aku geram betul laaah ! Kalau dah nama pun Tanah Melayu, kita kena lah pertahankan tanah tumpah darah kita ni...mana boleh halai balai je ! Nak ke kalau orang lain ambil alih tanah kita ni, kita nak ke dipijak sedangkan ini tanah kita ? Kita perlu menjaga kepentingan kita sebagai warga bumiputera okay !

Memang, tindakan tegas perlu dibawah Akta Keselamatan Dalam Negeri (ISA) perlu diambil bagi sesiapa sahaja yang timbulkan sesitiviti isu perkauman ni. Amboi-amboi..sedap sedap dia je ek! Geram aku...dah la aritu bikin panas dengan masalah tingkah laku yang memalukan rakyat Malaysia...camtu pun leh jadi role model ke? Ko takyah jadi rakyat Malaysia la weh, jadilah rakyat negara lain...bikin malu je.

Geram aku geram. Tu la orang kita, bagi muka sangat...terlampau baik sangat..lepas tu kita yang rugi...Anyway, korang fikir aku cakap pasal apa ? Lu pikir laa sendiri...

 

Designed by Alieff Artwork