Monday, August 30, 2010

Kisah Seram : Mangsa Culik Mati Terjun Banggunan !

Updated : Sebenarnya si penculik orang Srilanka tuh telah menyamar sebagai pemandu pelancong ok. Si penculik yang jahat ni dia dah aim orang sri lanka tu dan tunggu kat KLIA, menyamar sebagai pemandu pelancong. Orang-orang sri lanka yang malang tu terpedaya kononnya nak bersiar-siar tengok kawasan negara Malaysia ni dan ikut si penculik tu...memang malang !

Gambar mangsa culik mati terjun banggunan dalam keadaan bergari dan berbogel !

Aku rasa kisah ni agak mengerikan laa...kesia kat orang Sri Lanka ni dah la kena culik, lepas tu dilayan macam binatang pulak tu. Mengikut berita utusan, orang Sri Lanka ni diculik, didera, digari, dibogelkan, diseksa, tak beri makan dan minum dan dikurung dalam sebuah bilik gelap yang dicatkan warna hitam.

Penculik ni nak RM500,000 dari keluarga mangsa...anyway neighborhood kat situ takde siapa pun yang dengar jeritan ke atau nampak benda-benda yang mencurigakan kat kawasan rumah diroang tu...tau tau je ada mangsa culik terjun banggunan sampai mati masa time orang balik kerja. - Sumber -

Nekad, diorang nekad weh.,.dalam keadaan bogel diorang desyyummm terjun banggunan. Sorang mati, sorang patah kaki. Hurm, kejam betul penculik tuh ! Semoga diberi balasan setimpal dunia akhirat...! 

P/s : Aku tak sure penculik tu warga asing or warganegara kita....




 

Designed by Alieff Artwork