Saturday, August 14, 2010

Cara Buat Duit Dengan Youthsays.

Kenal tak siapa jutawan Youthsays !!! Wowww ! Gila banyak buat duit dengan Youthsays ! Hebat laa wehhhh !! Setiap bulan boleh tukar cita rasa selipar jamban. Satu ringgit sehari, sejuta ringgit untuk sejuta hari la kan ! Memang jutawan terhebat laaa... (bapak senget gua cakap lu)


Mengapa korang tak mahu join Youthsays ! Youthsays kan boleh buat duit ! Tralalalaa...Kalau korang ada blog, twitter, facebook, dan segala media social network tu, korang boleh join Youthsays ni. Kepada yang masih tak kenal Youthsays, meh sini aku cerita sikit. Mumuu...

Cara buat duit dengan Youthsays : 
  • Sign up Youtsays
  • Cari campaigns yang terbaru
  • Copy link campaigns yang dah tersedia
  • Sebarkan kepada seluruh dunia pasal link campaigns tu
  • Contoh link yang korang boleh promote : OSKIC  &  CELCOM
  • Biasanya satu click link tu = 20sen
  • Kalau sehari 5 orang click dah seringgit
  • Tunggu sebulan dah boleh jadi 30 ringgit kan
  • Kalau 365 hari pakai Youthsays, dapat tak RM365 ? Itu kena tengok korang konsisten ke tak promote Youthsays la kan, sebab target aku seringgit satu hari jeer , maklumlah busy ler.
  • Dapatlah duit beli selipar jamban satu setiap bulan ; )

Youthsays
  • Aku baru je aktif guna youthsays ni...kalau korang perasan, youthsays banyak bagi event event yang best untuk korang join..
  • Contoh event terbaru yang best dekat youthsays : OSKIC  &  CELCOM
  • Bila korang click link event tu, youthsays akan bagi 20sen per click...
  • Setiap ari bertambah seringgit la dalam account youthsays aku tu...
  • Dalam sebulan je dah boleh dapat 30 ringgit tanpa perlu fraud click, lolx
  • Aku rasa kira okaylah berbanding dengan nuffnang, aku agak lambat sikit nak kejar.

Nuffnang
  • Crawlers nuffnang dah jejak kegiatan aku menepek youthsays dalam blog ni kan, alaa dah kantoi la plak
  • Lepas tu aku pon diturunkan pangkat jadi ordinary balik..hehehe takpe lah sebab aku rasa biar aku cash out youthsays lepas tu baru aku kembali kat nuffnang
  • Sape suruh nuffnang lambat sangat kan..
  • Untuk 2 tahun bergelar nuffnanger, duit nuffnang baru RM390.00, tapi aku tak pernah nak cash out
  • Giler sikit kan ? Kalau 2 tahun pakai Youthsays ?? Haa...lu kira sendiri la.
  • Aku rasa duit nuffnang lambat giler nak naik, wakakaa...itupun kena ada orang click dan kita click baru la dapat merasa buffered kejadah tu
  • Naik letih la buat fraud click kan, hahaha banyak lagi keja aku nak buat tau tak !

So, kesimpulannya adekah aku akan setia dengan nuffnang ? Hihii, boleh takde hal...tapi bagi aku cash out youthsays dulu yer. Wakakaa...nuffnang sila jangan merajuk dengan gua laa, lolx. Lu orang kasi naik sikit laa duit iklan tu..Nuffnang, apakah satu bulan RM0.50 je korang leh bagi kat aku ? Sekurang-kurangnya Youthsays bagi aku seringgit satu hari ye, bukan satu bulan ;)

Penat je aku promote iklan korang kat sini tau, hasil cam taik idung je. Kedekot ! Hahaha...aku kan pengguna, so ade customer's rght la cakap  camni kan kan ! Chow !(jangan lupe click opocot kat bawah, ada kejutan best tok korang)



 

Designed by Alieff Artwork