Saturday, August 14, 2010

Kebaikan Syampu Ba Wang : Budak Hitam Rambut Kembang Rupanya Anak Pelakon PopStar Dunia !

Siapa punya anak ni ??? Pakai syampu Ba Wang ke ni ??
Budak kecik rambut kembang yang comel ni anak siapa yer ?

Lorhh anak engkau rupenye Smith..wakaka..patutla cute !

Leh jadi father & son of the year ehh ;) Alohaiii comelnye...rasa nak amik jadi anak angkat je ;)

Budak hitam rambut kembang ni namanya Jaden Christopher Syre Smith . Lahir pada 8 Julai 1998 di Los Angeles, California. Mak dia pelakon & penyanyi (Jada Pinkett Smith) , bapak dia pulak pelakon komedi popular dunia (Will Smith).Budak ni sebenarnye anak artis rupanya, hahaha sorry lah aku baru tahu ni ;)

Tengok aksi jaden Smith budak lincah ni kat Letterman show, hahahah comel dan cool ;) Pandai Will smith didik anak , gahaaa ;)


Psss : Aku tengah buntu giler ni, wat benda alah laporan ni. Mengelat kejap berblogging di hari sabtu...otak tertekan, kerja pun tak boleh jalan lol...Semoga korang berbahagia disamping keluarga tersayang ye ! Muahhx !

 

Designed by Alieff Artwork