Tuesday, January 11, 2011

Cacing Dalam Liang Rambut Disangka Bisul !

Cacing tersumbat dalam liang rambut disangkakan bisul???? Kali ni aku tak mau cakap banyak ! Kalau korang rasa kulit kepala korang bengkak bengkak macam bisul tu...cuba check mana tau ada Botfly Maggot dalam liang lahad kepala korang tu..hikhik. Tak sangka aku, cacing pun boleh menyelinap masuk dalam liang rambut ! Rarrr ! 
 
Perhatikan print screen aku nih : Langkah pertama sepit ekor dia dengan hati hati takut terlepas !

Langkah kedua kita tarik ekor dia !! Tarik dan tarik sepenuh hati !!

Langkah ketiga kita cabot dia keluar dari liang lahad tuh!!!

Memperkenalkan cacing Botfly Maggot!!!!!!


Kalau korang tak percaya gambar print screen aku nih, korang boleh play video menarik cacing botly ni keluar dari liang lahad kepala minah ni. Aduiii, aku sangkakan bisul di pagi hari, rupanya cacing maggot di dalam kepala ku ini. Awwch !

Video cacing botly maggot dalam kepala manusia, cacing boleh hidup dalam liang roma ;)


Enjoy this video ! Terima kasih pada Encik Viper kerana berkongsi dengan aku tentang link video ini. Sungguh ku tak sangka, ianya memang menakutkan dan real punya ! Woops ! Chow !




 

Designed by Alieff Artwork