Saturday, August 07, 2010

Fakta Tentang Kentut : Gas Kentut Boleh Dilihat Menerusi Sinar Infrared ! Kentut Lisa Surihani Gila Power Punya !

Ahaaa, siapa kata kentut tu tak dapat dilihat ? Kalau menerusi sinar infrared, gas kentut korang apat dilihat tau ! Kelajuan? Kepekatan ? Huhuhuu...Yang penting, korang tengok sendiri macamana rupa kentut korang dalam video ni..hehe..

Ehem, ehem perempuan kan sopan orangnye. Tak boleh kentut di khalayak ramai, kentut dalam swimming pool je boleh ;) wink2..sopan kan...Sambil menyelam, sambil kentut...

Rupa paras kentut korang dalam sinar infrared ;) Gila power kan...
Chow !
Video lagu aku buat untuk McDonald Contest Gormandize yang best tu kat sini yer : http://apps.facebook.com/mcdwhatsyourg/entry.php?id=4045  
Hah, sudi sudilah vote aku, terima kasih ye : http://apps.facebook.com/mcdwhatsyourg/entry.php?id=4045



 

Designed by Alieff Artwork