Thursday, April 21, 2011

Lelaki Penipu !?

Lelaki penipu ? Apa ciri ciri lelaki penipu ? Baca lagi...

Ini cerita panas ! Macamana nak tahu ye kalau lelaki tu suka menipu ! Bagaimana caranya orang lelaki ni menipu ? Ternyata mereka memang lagi ekstra licik dari perempuan. 9 akal, 1 nafsu. Ingat tu...! Licik memang licik, aku memang tak suka lelaki licik macam ni boleh blah ! Cakap lebat, tapi cirit kuat ! 



Ketahui Cara Bagaimana Lelaki Kaki Tipu Menipu Perempuan :
  1. Dia akan pastikan apa yang dia sampaikan dekat seseorang tu betul, sahih, tiada yang lebih betul dari apa yang dia sampaikan.
  2. Dia akan pastikan segala galanya perfect, tak kantoi, kalau kantoi pun dah siap ada back up awal-awal.
  3. Kalau dia terkantoi gak, dia dah siapkan speech yang panjang lebar dan akan membentangkan hujah hujah  dan bukti buktinya yang konon kononnya macam betul tapi tipu semata-mata.
  4. Dia rela bersumpah dengan nama nama tuhan, mak bapak, nama tok nenek, nama jiran belakang rumah , nama raja dan dewa dewi semata mata untuk tegakkan benang dia yang basah.
  5. Dia akan salahkan orang lain bila dia dah terkantoi menipu. Secara tiba tiba dia kata, ooh ni semua si minah tu punya pasal laaa, and bla bla blaaa. Titibe kes penipuan tu nak dicover dengan melemparkan tuduhan ke atas orang lain.
  6. Kalau dia memang dah sah terkantoi mati mati terkantoi ? Hahaha lastly dia akan buat ayat macam ni " Takpelah kalau awak tak nak percaya dekat saya, saya dah tak boleh nak buat awak percaya pada saya, semua terpulang pada awak"


Ok, aku ade beberapa kenyataan dan mitos berkenaan dengan kejujuran pasangan yang aku jumpe kat website... Ini bagi orang yang dah ade pasangan masing-masing la k...korang renung renung kan lah ... :)
  • Mitos 1 - Selagi bersikap baik jujur dan memberikan layanan secukupnya kepada si pasangan, dia tidak akan berlaku curang.
  • Kenyataan - Kecurangan tetap berlaku walaupun segala yang diberi telah cukup sempurna.
  • Mitos 2 - Hidup berpasangan termasuk berumah tangga menjadikan kita insan yang lebih luas dan sempurna.
  • Kenyataan - Banyak orang yang kekal berserabut dan tidak terurus selepas mempunyai pasangan.
Amacam geng ! Ahahaha ade yang terasa makan cili pedas meletup letup tak ? hahaha, relek la wahai lelaki, bukan lelaki je hebat menipu...perempuan pun 18 kali seratus...tapi yang lebih licik ni selalunya kaum lelaki laa hahaha. Kalau perempuan menipu cepat je kantoi beb. hahaha ! Apa pendapat anda ! ? Chow !

 

Designed by Alieff Artwork