Saturday, September 18, 2010

Buit Duit Dengan Youthsays Atau Nuffnang ?

Woots! Youthsays , I love you ! Being reviewed by Youthsays ? Siapa tak kenal youthsays ? Selepas di reviewed oleh cik adik atiqah minggu lepas (tak ingat link la plak ! adoi ) , kali ini youthsays pulak yang reviewed pasal blog silampuneon.blogspot.com ni. Ape cerr ye ? :-)

Sebelum tu : Sila click check over Youthsays links !

Ohh, terkujat juga aku dibuatnya bila trafik mencanak semacam je ! Siapa yang review aku ni..hehe, rupa-rupanya orang Youthsays godek jugak blog seorang blogger kecilan macam aku ni yer. Akhirnya dia terjumpalah post aku tentang : Kenali Jutawan Youthsays Yang Pertama Di Malaysia , Buat Duit Dengan Nuffnang Adakah Berbaloi ? Anda Tentukan ! 

Youthsays suka post aku nih, apakata company nuffnang pula camne ? Jeng jeng jeng...itu belakang cerita la. Aku kan customer, aku kan promote iklan korang. Aku patut dapat yang terbaik kan ? Customer's right beb. Nuffnang sila jangan hangin laa, kalau ko hangin gak .. ape kata ko review blog aku pulak. Banyak tau aku promote ads korang, untung korang :)



cakaplah camni : ekeleh neo ni...takat review janganlah nak poyo cam tuut. aahahaha aku teruja nih, pedulik hape aku kan kan kan ;) amboi, 79 orang pukul 5 petang tadi ek...macam hari raya la blog aku yang bersawang ni


kantoi ! tangkap basah ? tangkap kering ? tangkap jiwang ? tangkap silampuneon ? eh , haha...kantoi laa twitter youthsays sebut link silampuneon ni , thank you lagi ; - ) senyum lagi...


encik landak pun ada kan...aritu encik landak kata nak buat tutorial pasal youthsays nih, katenya wang saku ys dia agak mantopp, so ape lagi landaxx...silakan...eh, thankyou ye youthsays...kat facebook youthsays pon ade link silampuneon ; - )


P/s : cik silampuneon, tak mandi lagi ni...adoi laa, jom buat solat terawih, jom !! rebut pahala, jangan lupa tuh ! Ya Allah, berkatilah kehidupan aku ini, amin...chow !





 

Designed by Alieff Artwork