Saturday, July 10, 2010

Cara Pergi Nuffnang Office.

Penat weh cari office nuffnang, rupa-rupanya dekat je dengan sekolah aku tu. Entah macamana lah aku ni leh buta sangat tak nampak Heritage Mansion tu . Wakakaa...Nuffnang, you taknak pindah office besar sikit ke, comel sangat la office you...gahaha. ;) 

Ok, meh aku bagitahu cara-cara nak pergi ke Office Nuffnang, Kuala Lumpur. 
Kuala Lumpur (Malaysia) Office Nuffnang Sdn Bhd
12B-5 & 12B-6, Heritage House,
33 Jalan Yap Ah Shak,
50300 Kuala Lumpur,
Malaysia.
Office No : +6 03 2694 8828
Fax No : +6 03 2694 8824

Firstly, nasib baiklah aku still lepaking kat sekolah internship aku kan. Alaa, kat Sek. Keb. Lelaki Jalan Batu laa...so senang la aku nak pergi office nuffnang ni. Round punya round aku dah pun round satu chowkit road! Gahaa...Tak jumpe pon ! Nasib baek aku pergi ngan si Reiko, kalau tak jadi banggla sesat di town sendiri plak !

Aku pon call Rob yang hensem tu kan,  (Abang Rob, sila jangan baca blog aku ni okay.)

"Weh Rob, mane office nuff ni? Korang tipu ke?"
"Rob, mane ade I tipu you Nurul...you yang buta laaa"
"Ok, kasi tau direction pleaseee..."
"You pergi carik Hotel Sheraton, our building is at the back of it, Heritage House...senang je la cik Nurul oii"
"Yela2..ok Rob, muah muah see you bebeh"

Pusing pusing KL, hehehe dari Sek.Keb Batu Road --- Jobstreet building --- Sheraton Hotel --- Belok Kiri --- Taxi Yellow Building --- Kurnia Building --- Heritage House on the right --- Da Sampai ! Bapak senang nak pergi, apehal aku ni sengal sangat ! Hahaha...

Korang nak tau kenapa aku pergi office nuffnang? Aku saje-saje nak jumpe Abang Rob ke? Aku mintak kerja kat Nuffnang ke? Oh Abang Rob, hehehe...

 Sempat gak aku conteng wall office nuffnang, wrote Neon Was Here !!

Tapi a trip to nuffnang office memang cool, sebab semua orang yang duk lepak kat office nuffnang memang muka happy, tak tension pun buat kerja. Lepak macam lepak kat Bistro je. Jeles gak aku tengok. Hahaha...
Chow!


 

Designed by Alieff Artwork