Sunday, July 25, 2010

Laman Sosial Hatebook Vs Facebook !

Anda membenci facebook? Mari join Hatebook sebagai tanda benci membenci. Hahaha. Aku pun kurang pasti siapa moderator Hatebook ni. 

Tapi yang nyata, semua yang ada dalam laman Hatebook ni banyak perkataan benci, musuh yang berlawanan dengan gaya Facebook. Jadi laman sosial ni agak interesting gitu. Hahaha.Warna background Hatebook pun kontra dengan Facebook, semua warna merah menandakan rasa benci terhadap laman tu.

" Hatebook is an anti-social utility that disconnects you from the things YOU HATE. " 
(bapak sengal weh)

Hatebook !!


Korang nak join Hatebook ? Jom ramai ramai join Hatebook plak, incase korang takde kerja la ni haha. Seperti yang korang nampak kat bawah ni, lepas korang join je...ade kata alu aluan yang bersifat benci terhadap user yang baru join Hatebook ni. Hahahah I hate Hatebook ! Sampai ati ko cakap aku sucker!! Haha.

Ni baru kata alu aluan je weh..

Fakta menarik tentang Hatebook ni : 
  • korang boleh buat dan tambah musuh korang
  • korang boleh locate musuh korang dalam peta hatebook
  • korang leh benci sesape je korang suke
  • korang boleh upload gambar yang korang benci
  • korang boleh buat group yang korang benci
  • korang boleh bagi warning kat orang yang korang benci
So amacam geng ? Mau join kaa...ramai gak penduduk Malaysia yang dah join Hatebook ni. Kalau korang nak carik musuh , ape lagi ... pergilah carik kat hatebook. Hahahah. Terbakar jiwa !



 

Designed by Alieff Artwork