Saturday, June 05, 2010

Lucky Winner Contest Nuffnang : Aku Lucky Winner Contest Weeave Your Web Iklan Dari Nuffnang?

Aku menang contest nuffnang RM2000.00 wehhhh!

Releks la beb, sebenarnye aku baru je bukak email aku tadi. Huh, aku busy betul sejak buat kerja part time jaga butik jual jubah ni. Bukak email je, dapat email dari weeave. Korang ingat tak lagi contest weeave dari iklan nuffnang haritu?

Hah, ni betul ke aku jadi lucky winner ni? Sejak bila la kehidupan aku ada terselit melit perkataan lucky nih? Aku cuma nak nuffnang reply ticket aku, benda ni scams ke betul? Nuffnang, sila balas ticket saya. Saya tengah kembang kempis ni ha. 


Photobucket
 

Designed by Alieff Artwork