Saturday, January 01, 2011

Siapa Hana Tajima ?

Gambar panas Yuna dengan jeng jeng jeng !
My idola, Hana Tajima-Simpson. (Muslimah fabulous)

Hana Tajima's sister. (Adik Hana yang bukan Islam tapi gorgeous)

Kalau korang tak minat fesyen hijabi, mungkin korang tak kenal siapa Hana Tajima yang sweet ni kan. Lainlah kalau sebut pasal Yuna, mesti semua orang tahu kan kan? 

Tengok blog Hana Tajima ber-update, aku pun terjah la...bikin jeles hati panas bila tengok Yuna dah bergambar dengan idola aku, Si Hana Tajima ni. Hehe. Panas...panas...

Siapa Hana Tajima ? Secara ringkasnya, Hana Tajima ni seorang anak kacukan Japan-Mat Saleh yang duduk dekat London. Menarik tentang Hana, antara adik beradik yang lain dia je yang pilih untuk convert kepada Islam...Dia bersyukur sangat menjadi seorang muslimah dan dia impikan untuk buat banyak fesyen-fesyen yang sesuai untuk wanita muslimah yang bertudung untuk nampak lebih gorgeous, fabulous dan marvelous.

Kalau nak tahu lebih lanjut tentang Hana Tajima, korang boleh baca luahan hati dia sebagai seorang pereka fesyen muslimah dekat blog dia sendiri, iaitu di Stylecovered. Ehem-ehem, dia dah kahwin okay ! Adik dia yang cun tu belum kut !

P/s : Pictures is credited to Hana-Tajima from Stylecovered.com.




 

Designed by Alieff Artwork